Palautusehdot

Miten pitkä palautusaika Motonetista ostetuilla tuotteilla?Meiltä ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia eikä sitä saa teipata.
Millainen takuu on Motonetista ostetuilla tuotteilla?Kaikilla tuotteillamme on vähintään yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen, pois lukien paristot, pienakut ja polttimot, joiden kohdalla noudatamme yleistä virhevastuuta.

Vaihto ja palautus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Myös verkkokaupan tilauksissa sinulla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Myyntipakkaukseen ei saa liimata palautustarroja, pakettiosoitekorttia eikä sitä saa teipata. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit.

Palauttaminen on maksutonta, mikäli lähetät palautuksen normaalina lähetyksenä ja lähetyspaikka on Suomessa. Täytä tilauksen mukana toimitettu palautuskortti huolellisesti. Asiakaspalautuksen voit tehdä myös mihin tahansa Motonet-tavarataloon.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on vähintään yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen, pois lukien paristot, pienakut ja polttimot, joiden kohdalla noudatamme yleistä virhevastuuta.

Noudatamme myös valmistajan tai maahantuojan tuotteilleen mahdollisesti myöntämiä pidempiä takuuaikoja.

Takuu ei korvaa normaalia kulumista, virheellisestä käytöstä, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Takuuaikana tuote ensisijaisesti korjataan tai vaihdetaan uuteen. Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä, eikä se ala uudelleen takuuvaihdon yhteydessä.

Mikäli epäilet ostamassasi tuotteessa olevan takuunalaista vikaa, ota yhteys lähimpään Motonet-tavarataloon, tai asiakaspalveluumme info@motodok.fi.

Miten toimia takuutapauksissa?

Tarkista onko tuotteen takuu voimassa ja takuuehdot.

Ota aina ensin yhteys Motonet-tavarataloon tai asiakaspalveluumme (puh. 040 150 5950) ennen kuin teetät takuun alaisille osille korjauksia. 

Asiakaspalvelustamme saat ohjeet miten rikkoutuneiden osien kanssa toimitaan.