Miten se toimi?

MIKÄ ON MIKROKERAMIIKKA?
Mikrokeramiikka on yhdistelmä uusinta huipputeknologiaa; Kiinteiden keraamisten voiteluaineiden hiukkaskoko on 0,15 mikronia, mikä on 100 kertaa pienempi kuin öljynsuodatinkenno. Mikrokeraamisilla materiaaleilla on ainutlaatuiset voiteluominaisuudet. Mikrokeramiikalla on pienin kitkakerroin kaikista kiinteistä aineista. Mikrokeraamiset hiukkaset voidaan sisällyttää öljyjohdannaisiin, mikä mahdollistaa niiden käytön erikseen. Mikrokeramiikka parantaa nykyaikaisten moottori- ja teollisuusöljyjen suorituskykyä ja varmistaa niiden optimaalisen laadun, mikä puolestaan ​​varmistaa moottoreiden ja teollisuuskoneiden pidemmän käyttöiän ja kestävyyden sekä myötävaikuttaa merkittäviin energiansäästöihin. Lisättynä mikrokeramiikalla ei ole haittaa moottori- ja teollisuusöljyjen perinteisille lisäaineille. Tämä eliminoi mahdollisuuden vaikuttaa negatiivisesti perusöljyihin tai hallitsemattomaan työnkulkuun äärimmäisissä olosuhteissa. Materiaali on täysin neutraali, eikä sitä siksi voida pitää tavanomaisena moottoriöljyn lisäaineena. Alla olevien kuvien avulla näytämme sinulle, kuinka mikrokeraamiset voiteluaineet toimivat.

Vertailu tavanomaisten voiteluaineiden (vasen) ja WINDIGO Micro-Ceramic (oikea) käytön kanssa.

Mikroskoopilla tarkasteltuna pinta, jonka paljaalla silmällä havaitaan olevan täysin sileä, näyttää itse asiassa olevan kuin vuoristoinen maisema. Tämän takia kaikki moottoreiden ja teollisuuslaitteiden liikkuvat osat kuluvat käytön aikana. Metalliosien reunat liikkuvat toisiaan vasten, minkä seurauksena mikropinnalla lämpötila nousee jopa 1800 C asteeseen.Näissä korkeissa lämpötiloissa metalliosien reunat hitsautuu yhteen lyhyeksi ajaksi, mikä johtaa kiinteän sidoksen muodostumiseen (takavarikko). Tällaisen lujan sidoksen ansiosta metalliosien reunat hajoavat ja muodostuu lastuja ja kulumista. Pinnat karhentuvat yhä enemmän

Pintojen hionta ja tasoitus mikrokeraamisia voiteluaineita käytettäessä

 WINDIGO-mikrokeraamisten lisäaineiden levittämisen aikana pienimmät mikrokeraamiset hiukkaset kerrostuvat metallipinnoille ja ovat jatkuvasti läsnä öljynkierrossa suojaamiseksi. Karheus tasoitetaan (tasoitusvaihe). Pinnan absorboiman kuormituksen osuus kasvaa 25%: sta verrattuna hiottuun tai hiottuun pintaan 75-85%: iin. Seokseen sisältyvät mikrokeraamiset hiukkaset eivät ainoastaan ​​muodosta suojakerrosta, vaan myös liikkuvat jatkuvasti öljynkierron aikana. Ne toimivat iskunvaimentimina ja toimivat kuin kuulat laakereissa. Pinnan tasaamisen jälkeen on mahdollista saada aikaan lähes täydellisen nestekitkan tilan. Kuiva-, raja- ja sekakitka poistetaan melkein kokonaan (kuten esimerkiksi kylmää moottoria käynnistettäessä, liialliset kuormat ja suuri pyörimisnopeus).

 

Kuinka mikrokeraaminen öljylisäaineWINDIGO Micro-CeramicOil toimii
Sitä käytetään yleisenä lisäaineena moottori- ja teollisuusöljyjen voiteluun autoteollisuudessa

Pienimmät mikrokeramiikan hiukkaset kerrostuvat moottoreiden ja teollisuuslaitteiden metallipinnoille. Aktiivinen aine siirtyy hyvin nopeasti öljynkierrossavoimakkaalle kitkalle alttiiksi joutuvien moottoreiden ja laitteiden osiin, kerääntyy epäsäännöllisyyksiin ja toimii jatkuvasti suoja-aineena. Kitkalämpötilasta johtuen mikrodispergoitujen hiukkasten tarttuvuus metalliin (ilman kalvon muodostumista ja kerrostumista) kasvaa, ja siten suuremman kulumisen kohteet ovat soujattu optimaalisemmalla tavalla. Tuotteen kerrostumisen ja tarttumisen vuoksi metallipintaan, sileys kasvaa ja siten kitkan takia johtuvat häviöt vähenevät merkittävästi. Tuloksena on lisääntynyt hyötysuhde ja optimaalinen käyttötehokkuus sekä parempi moottorin suorituskyky.

Lisätyt mikrokeraamiset voiteluaineet eivät haittaatavallisia lisäaineita eivätkä vaikuta öljyn laatuun. Mikrokeramiikan hiukkaset suorittavat voitelufunktion myös tilanteessajos öljyä ei väliaikaisesti olisikaan(esimerkiksi kylmää moottoria käynnistettäessä). Tässä tapauksessa metalliosat eivät kohtaa, vaan keramiikka. Video kokeesta mikrokeraamisella öljyllä.

Käyttö ja annostus:
Micro-CeramicOil lisätään kaikkiin kaupallisesti saataviin synteettisiin ja puolisynteettisiin sekämineraaliöljyihin. Se soveltuu myös katalyytteihin ja turboahtimiin, sopii öljykytkimille ja jarrulevyjen voiteluun.

Käyttösuositus:
Tuote voi lisätä moottoriöljyihin tai teollisuusöljyihin 5-10% öljytilavuudesta tuotteen konsentraatiosta riippuen (pakkauksessa). Lisätessä tuotetta kuumaan moottoriin, on pidettävä sitä käynnissä vielä 10 minuuttia. Suosittelemme öljyn ja suodattimen vaihtamista etukäteen ja moottorinpuhdistimenMotor-Cleaner:n käyttöä. Tuote ei sovellu käytettäväksi automaattivaihteistoissa. Automaattivaihteistoissa suosittelemme käyttämään Eco Universal OilPackage ja hydrauliöljyn lisäainetta.

Huom! Ravista hyvin ennen käyttöä.