Mikä on WAGNER?

Täysin turvallista

Säästää polttoainetta
jopa 15%

Laajentaa resurssia
10 kertaa!

Palauttaa puristuksen, tehon, öljyn ja polttoaineen kulutuksen

 

Kitka on tärkein koneiden ja laitteiden kulumisen syy
Tiedättekö mistä syystämikä vain/kaikki/monetmekaaninen laite vikaantuu/ hajoaa/?
(moottori, vaihdelaatikko, akselit, laakerit jne.)

Syynä – kitka , tulosn – kulumista.
Parhaimmat kemistit jatkuvasti etsivät uusia ratkaisuja kitkan vähentämiseen, ensimmäisten mekanismien ja öljyn keksimisen jälkeen. Tunnustettu maailmanlaajuinen johtaja tässä prosessissaon saksalainen yritys Wagner Spezialschmierstoffe, valmistajina  WAGNER. Tavoitteena on kitkan aiheuttamaa kulutusta.

 

.

Prosessin fysiikka / Miten prosessi etenee

Päästyään kosketukseen metallipinnan kanssa, Wagner luo erittäin ohuen jakestävän mikrokeraamisen suojakerroksen. Metallien välinen kitka korvautuu keraamien väliseen hankaukseen.

Tämän seurauksena ajoneuvon osien käyttöaika ja teho kasvaa, paine palautuu ja polttoaineen sekä öljyn kulutus vähenee. Lisäksi suojakerros estää osien kulumisen äärimmäisissä tilanteissa kuten esimerkiksi äkillinen öljyn puute, käynnistykset alhaisissa lämpötiloissa ja urheiluajo.

Tuotteidemme tehokkuuden on vahvistanutsaksalainen TUV-yhdistys ja lukuisat tutkimukset, kokeet, vertailut sekä näytöt ja pöytäkirjat.

 

Miksi sitä tarvitaan?
On olemassa myytti, että kaikissa moottoriöljyissä, etenkin kalliissa, on joisosarja lisäaineita, muuta tarvita. Voidaan siisvastaavasti olettaa, että ruoka sisältää myös täyden sarjan tarvittavia aineita eikä lääkkeitä tarvita.

Kun tarvitsemme terveydellistä hoitoa, joudumme kuitenkin ottamaan lääkkeitä, vitamiineja tai mineraaleja parantuakseen. Tuotteemme toimii vastaavasti: vitamiineina uusille autoille (ennaltaehkäisy – pidentää resursseja) että lääkkeinä käytetyille autoille normaalin toimintansa pidentämiseksi.

On siis kannattavampaa käyttää lisäaineita uusissa autoissa tai kun ensimmäiset toimintahäiriöiden merkit ovat vasta alkaneet näkyä – melu, öljynkulutus, polttoaine, savu, vaihteisto-ongelmat, tasauspyörästöt.

Mitä muuta tämä tuote ratkaisee?
Kitkan vähentämisen ja ajoneuvon osien käyttöiän pidentämisen ongelman ratkaisemisen lisäksi tuotteen käytön tärkein edellytys on sen neutraali asenne kaikkiin öljyn muodostaviin komponentteihin (lisäaineisiin). Älä vahingoita – lääketieteen perusperiaatetta noudatetaan tässä tapauksessa 100%. Termi ”Öljyn lisäaine”, ”Polttoaineen lisäaineet” WAGNER:ille on ehdollinen. Käytämme sitä verkkosivustollamme, jotta löydät meidät helposti. Itse asiassa WAGNER ei vaikuta öljyn ominaisuuksiin millään tavalla, mutta on vuorovaikutuksessa metallien kanssa. Tällä on useita etuja: yhteensopivuus kaiken tyyppisten öljyjen kanssa, ei riko öljyn ominaisuuksia, ei pese pois öljynvaihdon yhteydessä, pääsy kaikkien autonvalmistajien tuotteisiin.

Kuinka valita sopiva tuote autolle?
Sivustollamme löytyy käyttöohjeet helpottaakseen valintaa. Pääsivulla on lisäaineiden automaattinen valinta ja on myös mahdollisuus valita lisäaineitaoman tilanteensa mukaan. Lisäksi asiantuntijamme vastaavat kysymyksiinne mahdollisimman lyhyessä ajassa puhelimitse, sähköpostitse tai kysymysten ja vastausten osiossa.

Kysy ihmeessä! Meille on erittäin tärkeää, että näet ja koet todellisen tuloksen tuotteista. Kun tuote on ostettu tietoisesti, hyvien ominaisuuksien ja etujen arvostus nousee. Suojaahan auto kulumiselta, pidennä sen käyttöikää, lisää tehoa ja säästöä!

Missä tuotetaan/valmistetaan?
Tuote valmistetaan Saksassa ja myydään tuotenimellä WAGNER. Verkkokaupassamme on laaja valikoima WAGNER tuotteita, on varaa valita!

 

Mitä me vakuutamme:

– Tuotteen 100% nalkuperäisyyden ja suojan väärennetyiltä tuotteilta. Toimitamme tuotteen suoraan valmistajalta Saksasta WAGNER Spezialschmierstoffe GmbH & Co. Tämä eliminoi mahdollisuuden toimittaa väärennettyjä tuote-eriä.
-100%:n turvallisuus ja kielteisten vaikutusten puuttuminen ohjeenmukaisessa WAGNER-lisäaineiden käytössä.

 

.

Öljy ja lisäaineet
Valikoimassamme on lisäaineita, jotka ehdottomasti soveltuvat kaikkiin öljyihin. Lisäksi on valmiita Wagner-öljyjä, jotka ovat valmistettu Saksassa ja sisältävät jo erityisen sarjankulumista estäviä lisäaineita WAGNER:lta.

Huomioittehan, että toimituksessa on kaksi öljylinjaa: Premium, jossa on täydellinen lisäainesarja ja LIGHT, jonka koostumuksessa on vain komponentit, jotka ovat välttämättömiä ilmoitettujen toleranssien kannalta.

 

Miksi WAGNER?

  • Valmistettu Saksassa;
  • Helppo käsittely lisäaineilla vain yhdessä vaiheessa;
  • Valmiit Premium-öljyt, joissa on kulumista estäviälisäaineita ja LIGHT-budjettisarja.
  • Kaiken kattava moottorin käsittely puhdistusaineella, jonka avulla kaikki lakat, hiilikerrokset puhdistuu ja poistuu vanhan öljynmukana;
  • Vain 0,15 mikronin hiukkaskoko (100 kertaa pienempi kuin öljynsuodatinkenno) – läpäisee kaikki suodattimet ongelmitta ja täyttää tehokkaasti mikrokuopat.